iLex Business Podcast

Elindult az iLex Business Podcast, melyben napi rendszerességgel beszámolunk a startup- cégcsoport partnereivel, szolgáltatóival és felhasználóival összefüggő napi hírekről, eseményekről.


Az iLex Business Podcast mai adásában a Karácsony-Kasza Renáta a Salvador System ügyvezetője mutatja be HR és szervezetfejlesztési szolgáltatásaikat, amelyek elérhetőek a Tungsram- iLex Innovációs Piactéren tagjaink számára.


Nyomtatni többféleképen lehet, Domokos Péter az e-Print Magyaország Zrt. alapítója és igazgatóságának elnöke bemutatja, hogyan lehet ezt hatékonyan végezni. Mesterséges intelligencia vezért szoftvereket és egyedi megoldásokat láthatunk az iLex Business Podcast mai adásában.


PromoLab a nyereményjátékok “Innovációs Piactere”! Goneth Jácint ügyvezető mutatja be milyen változások történtek az elmúlt időszakban és hogyan reagálhat a KKV-k nyereményjátékokkal egybekötött ügyfélszerzésre. Az iLex Business Podcast mai adásában Őt tekinthetik meg!


A VILÁGBAJNOK, 6 NEMZETKÖZI DÍJAS, SZÍNHÁZI TECHNOLÓGIÁT ÚJRAGONDOLÓ MAGYAR INNOVÁTOR KKV: a Freelusion Kft, a RAM új üzemeltetője, a Tungsram-iLex Innovációs Piactér tagjakènt nem kisebb feladatra vállalkozik KFI tevékenysége soràn, mint a technológia legújabb vívmányai színházi előadásokra történő adaptàciójára.


A Tungsram- iLex Innovációs Piactér egyik legújabb tagját, a Budapest Institute of Banking Zrt-t mutatja be Pál Kata nemzetközi üzletfejlesztési és innovációs vezető, EKKV projektvezető. A piactér tagjai megismerhetnek egy, az országban egyedülálló ingyenes oktatási e-learning rendszert és komoly ismereteket szerezhetnek a több modulból álló tudás-portfólióból is.


Innovátor kkv-ból TOP 10, majd Innovációs Szolgáltató!Az iLex Business Podcastben elsőként egy olyan közép-és kisvállalkozást mutatunk be, akik először egyike lettek Magyarország Leginnovatívabb kkv-inek, majd ezt az innovatív tudást a többi Piactér-tag kkv javára felajánlották és műszaki Innovációs Szolgáltatók lettek, megkönnyítve az innováló kkv-k és az egyetemek közötti kutatóhelyi együttműködést. Tekintsék meg Nagy István ügyvezetőt és Kertész Gergő cégvezetőt a MaxFlow-tól.


Nézze meg az iLex Business Podcast adását, melyben Személyi László a Future-Now Consulting Kft. partnere mutatja be az innovációs projektmenedzsment-, innovációs potenciálfelmérés-, piacelemzés- valamint az online és hibrid workshop / event- szolgáltatásait, melyeket a Tungsram- iLex Innovációs Piactér tagjai kedvezményes díjszabás mellett vehetnek igénybe.


Az iLex Business Podcast mai adásában Dr. Pethő Árpád molekuláris biológus, szabadalmi ügyvivő, a Danubia Szabadalmi és Jogi Iroda ügyvezetője mutatja be a Tungsram-iLex Innovációs Piactér tagjai számára elérhető szellemitulajdon-hasznosítással, szabadalmakkal, használati mintákkal és kapcsolódó jogi szolgáltatásokkal kapcsolatos portfoliójukat.


Az iLex Business Podcast mai adásában Dimitrova Dessislava az ALLION Europe Kft. sales directora mutatja be a Tungsram- iLex Innovációs Piactéren keresztül elérhető, nemzetközi szinten is működő, széles körben alkalmazott tesztelési szolgáltatásaikat.


Az iLex Business Podcast legújabb adásában Makray-Rózsás Árpád a PRONEXT Kft. ügyvezető igazgatója mutatja be a Tungsram- iLex Innovációs Piactéren keresztül elérhető pénzügyi források bevonásának lehetőségeit, kiemelve a Széchenyi Tőkealapok által nyújtott lehetőségeket.


Az iLex Business Podcast mai adásában az Everengine Kft. és a Képes Art Stúdió Kft. a Tungsram-iLex Innovációs Piactér szolgáltatói mutatkoznak be a Piactéri tagok számára. Előbbi üzleti webfejlesztéssel-, online marketinggel- és KIOSK fejlesztési szolgáltatásokkal, utóbbi arculattervezéssel, állóképes 3D-s, valamint videós grafikai munkákkal járul hozzá a Piactéren innováló cégek sikeréhez.


Az iLex Business Podcast mai adásában a Budapesti Corvinus Egyetem – Beszállítói és Iparfejlesztési Kutatóközpont bemutatja az iLex Innovációs Piactéren elérhető egyetemi kutatóhelyi támogatásokat, a lehetőséget konzorciális együttműködésekre az egyetem és a kkv-k között valamint egyéb innovációt támogató szolgáltatásait.


Glósz és Tásra System – piacvezető innováció-menedzsmenti szolgáltatóként -Akadémiát is üzemeltet, mely a Tungsram-iLex Innovációs Piactér tagjai számára is elérhető. Első képzési időpont: 2021. február 10., majd február 17. Várunk minden Piactéri érdeklődőt!

Jelentkezés a tanfolyamra


Örömmel értesítjük Olvasóinkat, hogy mai nappal elindult és napi rendszerességgel jelentkezik az iLex Business Podcast, melyben beszámolunk a startup- cégcsoport partnereivel, szolgáltatóival és felhasználóival összefüggő napi hírekről, eseményekről. A legelső podcastünk arról szól, hogy az iLex 4SB jogi szolgáltatásunk már a Tungsram- iLex Innovációs Piactéren is elérhető a Piactér tagok számára.


Ismerd meg az iLex sikertörténetét a PTE-ÁJK nyílt napján! Hogy miért? Egyrészről mert az alapítók többsége is ezen a karon szerezte meg doktori címét, így láthatod milyen sikereket érhetsz el Te is a későbbiekben. Másrészt pedig azért, mert a PTE-n a legújabb mesterséges intelligens jogi szoftverekkel ismerkedhetsz meg tanulmányaid során. És ez még nem minden! Az iLex óráin a legjobban teljesítő hallgatók között értékes ajándékok kerülnek átadásra (Apple Watch, iPad stb.), továbbá lehetőséged van részt venni a ma már hagyománnyá váló LEXI AI Generation mesterséges intelligens jogi versenyen is, ahol nemzetközi szinten méretheted meg magad más egyetemek hallgatóival. A verseny nyertesei az értékes tárgynyereményeken kívül 2 millió forintot is nyerhetnek.