Hírek

Érkezik a platform, ami utat nyit a kkv-k korlátlan fejlődéséhez

A Tungsram és az iLex Group együttműködése:

Egy projekt, ami az innováció égisze alatt fogant és a digitalizáció mezsgyéjére terel. A tervek szerint júniusban startol az a koprodukcióban készült platform, amely megadja mindazt a tudást, eszközt és segítséget, ami ahhoz kell, hogy az innováció többé ne úri huncutság vagy a kiváltságosok jussa legyen, hanem a kkv-k számára is megmászható lépcsőfok a fejlődés útján.

Tovább a teljes cikkre.

Magyarországon egyedülálló innováció-menedzsment platformot tesztelhetnek az SZTA portfóliócégei

"Az SZTA kiválasztott portfóliócégei tesztelhetik Magyarországon az Innovation Marketplace nevű, egyedi innováció-menedzsment platformot, miután a Széchenyi Tőkealap-kezelő és a magyar iLex Systems startup fejlesztőcég együttműködési megállapodást írt alá. Az Innovation Marketplace egyedi megoldást nyújt a vállalkozásoknak innovációs folyamataik menedzselésére, stratégiai és operatív feladataik újrastrukturálására, valamint újabb üzleti modellek kialakítására. A fejlesztés nemzetközi tapasztalatokra és tudásbázisra épül, és nagy hangsúlyt fektet olyan új technológiák felhasználására is, mint a virtuális és a kiterjesztett valóság."

Tovább a teljes cikkre.

iLex Innovation Marketplace díjátadás

"2017 április 27-én a Selye János Egyetem Gazdaságtudományi Karának Innováció menedzsmentet tanuló hallgatói sikeresen levizsgáztak az angol nyelvű iLex Innovation Marketplace-en keresztül. A vizsgát követően ünnepélyes keretek közt a Gazdaságtudományi Kar dékánja RNDr. Csiba Peter, PhD. és az iLex Systems Zrt. vezérigazgatója dr. Ritter Marianna tanúsítványt nyújtottak át minden sikeresen végzett hallgató számára. Átadásra került a leginnovatívabb hallgatói díj, melynek nyertese Panyi Ágnes, és a különdíj, melynek nyertese Páldi Ádám."

Tovább a teljes cikkre.

ITB Inside 2016 - Innovation Marketplace – az iLex új fejlesztése

"Új fejlesztéssel rukkolt elő az iLex Systems Zrt. Innovation Marketplace – ez a neve az új innovációmenedzsment-rendszernek, amely nagyvállaltok, valamint KKV-k számára nyújt majd segítséget a fejlődésben. A fejlesztés további újdonsága, hogy 3D-s alkalmazásaival az elsők között lesz, amelyek beleilleszthetők a virtuális valóság elemeibe."

Tovább a teljes cikkre.

Együttműködésre lépett az iLex és az SZTA

"A Széchenyi Tőkealap kockázati tőkebefektetésekkel foglalkozik kis- és középvállalkozások számára. 2016 végéig 96 sikeres befektetést hajtottak végre, a teljes eddigi kihelyezésük pedig megközelíti a 13 milliárd forintot. Az Ipar 4.0 megkövetel egy új működési formára való átállást, melynek alapja a vevők minél jobb kiszolgálása, lehetőség szerint egy digitálisan támogatott világban – fejtette ki Csuhaj V. Imre, az SZTA elnök-vezérigazgatója. Nem csoda, hogy az egyik leginnovatívabb magyar startuppal, az iLex-szel is együttműködésre léptek, mely az újonnan fejlesztett Innovation Marketplace rendszerét adja a Széchenyi Tőkealapnak."

Tovább a videóhoz.

ITBUSINESS AWARD: A találékony elme dicsérete

"A néhány hónapja meghirdetett ITBUSINESS AWARD pályázatra idén pontosan ugyanannyi (tizenhárom) cég jelentkezett, mint tavaly. Mint máskor, most is a termékfejlesztés kategória volt a népszerűbb: a beérkezett pályázatok zöme (tizenegy) valamilyen új fejlesztés volt, és ezúttal csak ketten akarták megmérettetni egy lezajlott projektjüket. Ugyanakkor örvendetesen vegyes képet mutat az induló vállalkozások köre. Van közöttük még start-upnak számító kis magyar cég; külföldi tulajdonban lévő, de saját innovációval jelentkező vállalat; a világban már számos helyen bizonyított, jól ismert magyar fejlesztő; és mellettük idén is indultak világcégek is. Köszönthettünk jól ismert indulókat; olyan versenyzőket, akikkel korábban még nem találkoztunk, és akadt, aki mindkét kategóriában szerencsét próbált."

Tovább a teljes cikkre.