A Tungsram – iLex Innovációs Piactér powered by BCE BIK-be bekapcsolódott a Glósz és Társa SYSTEM

Örömmel tájékoztatjuk partnereinket, hogy a Tungsram-iLex Innovációs Piactér powered by Budapesti Corvinus Egyetem – Beszállítói és Iparfejlesztési Kutatóközponthoz egy jól ismert, piacvezető innovációs szolgáltató csatlakozott:  a Glósz és Társa, amely többek között,  vállalati pénzügyi tanácsadásban, innovációmenedzsmentben, innováció-fejlesztésben,  iparjogvédelemben és számos más szolgáltatással nyújt segítséget az Innovációs Piactér tagjai számára.

Az elkövetkező hetekben az Innovációs Piactér nagy hangsúlyt kíván fektetni a közép- és kisvállalkozások tudatos szellemi vagyongazdálkodására is, ezért előzményként felhívja a figyelmet, hogy a Glósz és Társa az alàbbi rendezvénysorozaton már megkezdte e komoly vagyoni tétel jogszabályi és üzleti hátterének bemutatását. Az elkövetkező hetekben várjuk az e téma érdeklődőit az Innovàciós Piacteren is!

Nagy sikerrel zárult a Glósz és Társa SYSTEM 4 alkalommal megrendezett szellemivagyon konzultációs sorozata májusban és júniusban. 

Kísérletet tettünk a titkok feltárására! A szellemivagyon-gazdálkodás sokoldalú szerepe még kevéssé ismert a hazai vállalkozások körében, pedig a versenyképesség növelése mellett kiemelkedő szerepe van a cégöröklés és az átalakulás, valamint az „okos céggé” válás folyamatában is. A hazai vállalkozások problémáinak megoldására aszellemivagyon-gazdálkodással, és az innovációmenedzsmenttel való kapcsolatáról elindítottuk konzultációs sorozatunkat. Első alkalommal vendégünk volt Pomázi Gyula a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának elnöke. 

Milyen szakmai témákat boncolgattunk?

1. rész: Láthatatlan vagyon vagy cégspecifikus egyedi tudás? A vállalatok este a láthatatlan vagyon elemekkel
2. rész: A szellemi vagyon és a cégöröklés folyamata, egy konfliktusmentes megoldás
3. rész: Szellemivagyon-gazdálkodás innovációmenedzsmenttel az „okos cégek” gyakorlatában
4. rész: Szellemivagyon-gazdálkodás és innovációmenedzsment a vállalatok átalakulási folyamatában

Részletesen: https://glosz.hu/esemenyek-konferenciak/

Ha lemaradt? Nem maradt le, hiszen utólag is megnézheti! Jelentkezzen a glosz@glosz.hu címen. 

Folytatás? Ősszel új témákkal folytatjuk a sikeres sorozatot! Kövesse oldalainkat.

https://glosz.hu/